Aperio® - online og offline læserteknologi til adgangskontrolsystemer

Aperio® er en læserteknologi, som kan tilkobles adgangskontrolsystemer.

Aperio® er læsere, der kommunikerer trådløst med elektronisk adgangskontrol. Der anvendes avanceret, global teknologi fra ASSA ABLOY, som kan fungere med et nyt eller eksisterende adgangskontrolsystem. Der skal ikke trækkes kabler til Aperio® læserne, så installationen er meget enkel.

En af de mange fordele ved adgangskontrol er, at man undgår arbejdet med at holde styr på hvem der har nøgler og hvor de kan åbne. Aperio® fra ASSA ABLOY kan anvendes af alle virksomheder og institutioner der ønsker ny elektronisk adgangskontrol eller at udvide den løsning som allerede er i brug.

Se Aperio systempartnere her.

Eksisterende adgangskontrol

Når en bygning ombygges eller udvides skal adgangskontrolsystemet følge med, så den samme gode sikkerhed bevares. Med Aperio® er det let at tilføje flere døre, fordi teknologien kan kommunikere med de fleste adgangskontrolsystemer. Hver af de nye døre forsynes med en Aperio® læser; læserne kommunikerer trådløst med en hub, som forbindes til adgangskontrolsystemet - eller offline afhængig af hvilket adgangskontrolsystem, der anvendes. På den måde indgår dørene i systemet uden, der skal foretages store tekniske ændringer.

Nem administration

I dagligdagen administreres et adgangskontrolsystem via en computer, hvorfra der gives adgangsrettigheder til de personer som har deres daglige gang i bygningen, men også gæster eller håndværkere, som kun har brug for adgang i korte perioder. På den måde har man et hurtigt overblik over hvem der kan åbne, hvor og hvornår de kan åbne. 

Når et eksisterende adgangskontrolsystem udvides med Aperio® læsere, ændres der ikke på arbejdsgangen for administrator – de ekstra læsere kan administreres i den nuværende brugerflade.

Ingen ændringer på dørene

Aperio® læsere fås i flere udformninger, så de kan monteres på næsten alle døre – uden at der skal foretages ændringer på døren. De gamle beslag skrues af og Aperio® monteres. Det gør det enkelt og økonomisk fornuftigt at installere Aperio®, fordi der ikke skal trækkes kabler ud til hver eneste dør.

I daglig brug holder man en adgangsbrik eller -kort foran læseren og der låses op, hvis der er adgangstilladelse. En Aperio® læser er udformet som en låsecylinder eller et langskilt og er let at montere. Aperio® kan kommunikere online med det samme.